Sweden: +46 (0) 73 348 53 63
E-mail: info@sierratours.se
  • Rev Full
  • Rev Full

Boka din drömresa till Sydamerika hos oss "EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE"

Kontakt Prata med en resesäljare nu!

Rundresor i Ecuador

Från himmel till hav, 10 dagars rundresa med kryssning

Från himmel till hav

10 dagars rundresa med kryssning

Ecuador ett magiskt land med en unik övärld Galapagos! Här existerar djur och natur i en unik miljö. Ett fascinerande äventyr i hög klass. Res genom dimmiga, mystiska regnskogar och över andernas branter. Besök pitoreska kuststäder och simma med hajar och sköldpaddor i Stillahavet. Galapagosöarna måste upplevas! [...]

Avgångar året runt! Läs mer
Vulkaner & Galápagos, 14 dagars rundresa med kryssning

Vulkaner & Galápagos

14 dagars rundresa med kryssning

Låt din dröm bli verklighet. Följ med oss på en oförglömdig resa till Ecuador - Landet som fått sitt namn efter ekvatorn. Med bästa tänkbara service och komfort skapar vi resan just för dig. Upplev ett land med tusenårig historia och kultur, kombinerat med spännande nutida äventyr. [...]

Avgångar året runt! Läs mer
Ekvatorns alla hörn, 16 dagars rundresa med kryssning

Ekvatorns alla hörn

16 dagars rundresa med kryssning

Utforska Ecuadors mångfald av kultur och natur. Låt oss ta er med på en resa från myllrande miljonstäder till ekovandring i rengskogen, helande bad i svaveltermer, Sydamerikas centrum för friluftsaktiviteter, tågresa bland vulkaner och till slut en kryssning genom ett unikt ekosystem ute i Stilla Havet. [...]

Avgångar året runt! Läs mer

Skräddarsydda resor

Sydamerika har så oändligt mycket att erbjuda, och det är inte möjligt att uppleva allt på en gång - avstånden är för stora för det. Men en sak är säker - det måste upplevas!

Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra med lite inspiration när ni ska planera resan. Detta är endast exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med hotell, resorter, turoperatörer m.m. över hela Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica. Vi kan erbjuda allt från enkel standard till bästa lyx. Ni avgör vad som passar bäst, vi hjälper er med olika alternativ.

Resor med svensk reseledare

Nu kan drömmen om att resa till sydamerika gå i uppfyllelse! Vi arrangerar en fantastisk resa från norr mot syd med skandinavisk reseledare och besöker Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica. Ni bor på 4-stjärniga hotell under hela resan och alla frukostar och middagar är inkluderat i priset. En upplevelse för livet!

Resor i Sydamerika

Resor till Sydamerika är vår specialitet. Studera våra förslag på färdiga paketresor och välj den som passar era intressen och önskemål bäst, eller varför inte låta oss få skräddarsy en "egen" resa just för er. Äventyr, kultur, sol, bad, djungel och djurliv, eller varför inte lite av allt. Hur er drömresa än ser ut så ser vi till att den blir verklighet. Vi finns på plats på våra kontor i Sydamerika, och vår personal finns alltid tillhands för att ge er bästa service och reseupplevelse.

Exklusiva resor i Ecuador

Exklusiv Galapagosresa, I Evolutionens Fotspår 11 dagars rundresa

Exklusiv Galapagosresa

I Evolutionens Fotspår 11 dagars rundresa

Ta er på en kryssning genom Stilla havets mest mytomspunna arkipelag och upptäck ett unikt ekosystem. Följ i Darwins fotspår med en åtta dagars kryssning runt Galápagos och bevittna evolutionens spår på egen hand. Bevittna hur gamla vulkaner kan bli oaser av liv trots sin avlägsenhet och hör hur de förvandlats från handelsplats på Inkatiden till naturreservat i modern tid. [...]

Avgångar året runt! Läs mer
Skyhigh Ecuador & Galapagos, Naturens Rike 10 dagars exklusiv kryssning i Galápagos

Skyhigh Ecuador & Galapagos

Naturens Rike 10 dagars exklusiv kryssning i Galápagos

Resan som tar er till ekvatorns mest exotiska öar i Stilla havet ombord ett frikostigt fartyg . Sierra Tours har tagit fram denna exklusiva resa för den som vill unna sig en unik upplevelse i Galapagos Nationalparks mest fjärran delar. Utforska en av de mest geologiskt aktiva platser på vår jord och lär känna de häpnandsväckande varelser som lever där. [...]

Avgångar året runt! Läs mer
Skyhigh Ecuador & Galapagos, Äventyr Tillsammans 13 dagars exklusiv ekoturism i Galápagos och Amazonas

Skyhigh Ecuador & Galapagos

Äventyr Tillsammans 13 dagars exklusiv ekoturism i Galápagos och Amazonas

En spännande resa runt Galapápagos guldkorn till Amazonas hemligheter för de som vill ta del av den mångfald som jorden erbjuder. Kom ifrån vardagens stress och betong utan att lämna komforten bakom er. Med exklusiv service och tillgänglighet tar vi er med på en resa från arkipelagens utkant till hjärtat av regnskogen. [...]

Avgångar året runt! Läs mer

Ecuador Exclusive

Få oförglömliga minnen för livet under en fantastisk lyxresa i Ecuador med största möjliga komfort! 5 stjärniga hotell, utflykter och transporter med personlig service och avkopplande aktiviteter i lyxig miljö.

Skäm bort Dig själv med det bästa Ecuador har att erbjuda!.

Våra exklusiva resor

Våra lyxresor till Ecuador är utformade för att ge dig det bästa som landet har att erbjuda av komfort och service, med de bästa 5 stjärniga hotellen, Alla turer under lyxresan i Ecuador är i privat regi, och den fantastiska servicen på de 5 stjärniga hotellen samt under aktiviteterna gör våra lyxresor till Ecuador till minnen för livet.

Våra lyxiga paketresor är bara en utgångspunkt för att skräddarsy er lyxresa till Latin America med oss.

Vi finns på plats

Vår personal finns tillgänglig för er under resans gång och erbjuder den bästa servicen och den hjälp som ni kan tänkas behöva. Eftersom vi finns i Sydamerika i landet där ni vistas kommer vi alltid att finnas till hands.

Om Ecuador

E

Ecuador har fått sitt namn från Ekvatorn som korsar landets norra del. Landet är ett av de minsta i Sydamerika med en yta något större än Norrlands. Trots sin förhållandevis lilla yta så har Ecuador en häpnadsväckande variation av geografiska regioner och naturtyper. Anderna utgör regionen La Sierra som skär genom landet från norr till söder med två parallella höjdryggar och ett högland på upp till 3 000 m. Det finns ett tjugotal vulkaner med höjder omkring 5 000 m, varav flera är temporärt aktiva. Den vackra kägelvulkanen Cotopaxi på nästan 6 000 m är världens högsta aktiva vulkan. Öster om Anderna breder låglandet El Oriente ut sig på en tredjedel av landets yta. Här börjar den västliga delen av Amazonasbäckenet och det stora regnskogsområdet. Väster om Anderna mot Stilla Havet ligger låglandet La Costa. Här är det betydligt torrare än i El Oriente och längst i söder övergår vegetationen till öken. Galapagos ligger 100 mil västerut i Stilla Havet. Även om Ecuador ligger på båda sidorna av ekvatorn så är det inte ett av de varmaste länderna i Sydamerika. En stor del av landet ligger på hög höjd med måttliga nederbördsmängder. I El Oriente och vid kusten är det tropisk värme. I Amazonas och i norra delen av La Costa regnar det ofta kraftigt. Ecuador drabbas, precis som de övriga områdena vid Sydamerikas stillahavskuster, av den varma strömmen El Nino. Den uppenbarar sig med jämna mellanrum och orsakar stora förändringar i vädret.

"Utmana oss, det finns en anledning till att våra kunder väljer oss!"

Mest besökta platser i Sydamerika Ecuador

Galapagos Island - Ecuador
Dragon Hill
Black turtle Galapagos Island
Black Turtle Beach

G Galapagosöarna (officiellt namn: Archipiélago de Colón, andra spanska namn: Islas de Colón eller Islas Galápagos) är en skärgård av vulkaniska öar fördelade runt om ekvatorn i Stilla havet, 972 km (525 nmi) väster om Ecuador, varav de är en del av landet. Djurliv är dess mest anmärkningsvärda inslag. Galapagos och dess omgivande vatten bildar en ecuadoriansk provins, en nationalpark, och en biologisk marint reservat. Den huvudsakliga språket på öarna är spanska. Öarna har en befolkning på cirka 23.000. Öarna är geologiskt unga och berömd för sin stora antal endemiska arter, som studerades av Charles Darwin under resan av Beagle. Hans observationer och samlingar bidrog till starten av Darwins teori om evolution genom naturligt urval.

Välkommen till Sierra Tours i Peru

S Sierra Tours är en svenskägd resebyrå med säte i Sverige och Peru och med många års erfarenhet av turistnäringen i Latinamerika med speciell inriktning på Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica resor. Vår idé är att kombinera högsta kvalité med låga priser detta för att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest prisvärda resor i Latinamerika. Vi kan hjälpa er med privat-, affärs-, grupp- eller konferensresor, allt efter era speciella önskemål. Eftersom vi är specialister på att skräddarsy resor ser vi till att din drömresa blir verklighet.

"Utmana oss, det finns en anledning till att våra kunder väljer oss!"