Sweden: +46 (0) 73 348 53 63
E-mail: info@sierratours.se
  • Rev Full
  • rev-full
  • Rev Full

Boka din drömresa till Bolivia Sydamerika "EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE"

Kombinera gärna med några av våra tilläggspaket eller hör med oss om olika kombinationsmöjligheter.

Gruppresor i Bolivia

Salar de Uyuni

Bolivias höjdpunkter

12 dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare!

Bolivias högplatå erbjuder en spännande variation av landskap och upplevelser. Denna tolv dagars gruppresa tar er till fyra historiska huvudstäder. Vi tar oss från Sucre till porten av den enorma öknen vars färgglada laguner lyser i kontrast med den kritvita saltslätten. Ifrån den vackra huvudstaden La Paz kommer ni utforska hjärtat av ett antikt Tiahuanaco samt besöka Inkarikets födelseplats på Solön...

Fasta avgångar

Läs reseprogrammet

Pris från 31 800 SEK

Prisförslag
Sol de mañana

Magnifika Bolivia

15 dagars gruppresa med Skandinavisk reseledare!

Denna sexton dagars gruppresa tar er till fyra historiska huvudstäder. Vi tar oss från Sucre till porten av den enorma öknen vars färgglada laguner lyser i kontrast med den kritvita saltslätten. Därefter tar vi oss vidare till Nationelparken Madidi. Parken är inte bara ett av de mest skiftande ekologiska hotspots på planeten men även ett av de störst skyddade områden i Bolivia. Parken är en dröm destination för botanister och djurälskare. Ifrån den vackra huvudstaden La Paz kommer ni utforska hjärtat av ett antikt Tiahuanaco samt besöka Inkarikets födelseplats på Solön i världens högst belägna Titicaca sjön.

Fasta avgångar

Läs reseprogrammet

Pris från 35 750 SEK

Prisförslag
Madidi nationalpark Bolivia

Madidi Nationalpark

Tillvalspaket!

För dig som söker en djupt "riktig" Amazon erfarenhet erbjuder Bolivia Madidi Nationalpark allt i mer berest områden. Denna region har beskrivits som urtypen för vad Amazonas brukade vara och det har allt tät regnskog, vidsträckta savanner, slingrande tropiska floder, ett stort antal fåglar och däggdjur, och sällan sett ursprungsbefolkningen i den tropiska regnskogen...

Fasta avgångar åretrunt

Läs reseprogrammet

Pris från 6 790 SEK

Prisförslag

Skräddarsydda resor

Sydamerika har så oändligt mycket att erbjuda, och det är inte möjligt att uppleva allt på en gång - avstånden är för stora för det. Men en sak är säker - det måste upplevas!

Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra med lite inspiration när ni ska planera resan. Detta är endast exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med hotell, resorter, turoperatörer m.m. över hela Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica. Vi kan erbjuda allt från enkel standard till bästa lyx. Ni avgör vad som passar bäst, vi hjälper er med olika alternativ.

Resor med svensk reseledare

Nu kan drömmen om att resa till sydamerika gå i uppfyllelse! Vi arrangerar en fantastisk resa från norr mot syd med skandinavisk reseledare och besöker Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica. Ni bor på 4-stjärniga hotell under hela resan och alla frukostar och middagar är inkluderat i priset. En upplevelse för livet!

Backpackers

Att backpacka har blivit ett populärt sätt att resa, särskilt bland unga människor. Varför ordnar allting själv, när vi kan hjälpa dig.

Resor i Sydamerika

U Utforska Sydamerika mångfald av kultur och natur med en resa som tar er över vulkaner och hav, genom regnskogar i molnen och koloniala städer med kullerstensgator. Sydamerika erbjuder något för alla. Man kan ha en avslappnande solsemester på paradisstränder eller i helande svaveltermer vid vattenfall. Man kan lockas av den levande historien som sträcker sig tillbaka till Inkatiden, med hantverk och traditioner som är för evigt närvarande och delas mellan generationer av urbefolkningar.

Våra resor i Sydamerika ger dig en möjlighet att uppleva det bästa av kontinents underbara natur och fantastiska kultur givetvis i sällskap av en skandinavisk reseledare. Om du önskar att förlänga resan med en tidigare avgång, eller en senare hemresa, kan detta ordnas. Det är också möjlighet for att uppgradera hotell mot en tilläggsavgift, om detta önskas. Kontakta oss för mer information och priser.

"Utmana oss, det finns en anledning till att våra kunder väljer oss!"


Mest besökta platser i Sydamerika

Angel_Falls_Venezuela
Baños Ecuador
Barichara_Colombia
Canopy_Walk_The_Amazon_Peru
Cusco_Peru
Easter_Island_Chile
Galapagos_Islands_Ecuador
Geysers_el_Tatio_Chile
Hand_of_the_Desert_Atacama_Chile
Iguazu_Falls_bordering_Argentina_and_Brazil
La_Paz_Bolivia
Machu_Picchu_Peru
Mount_Fitz_Roy_Argentina
Peru-Lake-Titicaca
Raquira_Colombia
Rio_de_Janeiro_Brazil
Salar-de-Uyuni-Bolivia
Santuario_Nacional_de_Las_Lajas
The_River_of_Five_Colours_Colombia
Torres_del_Paine_Chile
World’s_Most_Dangerous_Road_Bolivia


Sydamerika Andernas toppar, Amazonas regnskog, Patagonien glaciärer, Inka ruiner, koloniala städer, vita sandstränder och svindlande nattliv: Alla dessa underverk i Sydamerika har lagt grunden för ett otroligt äventyr.

Välkommen till Sierra Tours

S Sierra Tours är en svenskägd resebyrå med säte i Sverige och Peru och med många års erfarenhet av turistnäringen i Latinamerika med speciell inriktning på Peru, Ecuador, Bolivia, Brasilien, Argentina, Chile och Costa Rica resor. Vår idé är att kombinera högsta kvalité med låga priser detta för att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest prisvärda resor i Latinamerika. Vi kan hjälpa er med privat-, affärs-, grupp- eller konferensresor, allt efter era speciella önskemål. Eftersom vi är specialister på att skräddarsy resor ser vi till att din drömresa blir verklighet.

"Utmana oss, det finns en anledning till att våra kunder väljer oss!"