Sweden: +46 (0) 73 348 53 63
E-mail: info@sierratours.se
  • rev-full
  • Rev Full
  • Rev Full
  • Rev Full
  • Rev Full
Värdekupong 2000 kr

Boka din drömresa till Sydamerika "EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE"

Kombinera gärna med några av våra tilläggspaket eller hör med oss om olikakombinationsmöjligheter.

Gruppresor i Ecuador

Cotopaxi Mounting traveling with Sierra Tours

Ekvatorns Passion med Galapagos

11 dagars gruppresa Ecuador

Låt din dröm bli verklighet. Följ med oss på en oförglömdig resa till Ecuador - Landet som fått sitt namn efter ekvatorn. Med bästa tänkbara service och komfort skapar vi resan just för dig. Upplev ett land med tusenårig historia och kultur, kombinerat med spännande nutida äventyr...

Fasta avgångar

23 December - 02 Januari Pris från: 48 900:- /SEK

Kom bort från vinternmörkret och följ med oss på en spännande resa till Sydamerika.

Begränsade platser!

Pris från 46 500 SEK

Prisförslag
Cuicocha Sjön, traveling with Sierra Tours

Från Urskog till Stränder

15 dagars gruppresa Ecuador

Följ med oss på en oförglömdig resa till Ecuador - Landet som fått sitt namn efter ekvatorn. Låt Quechua-folkets bjuda in er och visa traditioner som sträcker sig tillbaka i historien till Inkariket, få insikter om ett av de viktigaste ekosystemen på vår planet och kom nära en värld som gör det lätt att förstå varför Ecuadorianer älskar livet - Ama la vida...

Fasta avgångar

20 December - 03 Januari Pris från: 48 900:- /SEK

Nujt av värmen till jul i Sydamerika, följ med oss på en spännande resa

Begränsade platser!

Pris från 46 600 SEK

Prisförslag
Floreana island Ecuador, traveling with Sierra Tours

Äventyr längs Ekvatorn

17 dagars gruppresa Ecuador

Utforska Ecuadors mångfald av kultur och natur med en resa som tar er över berg och hav, genom skogar och städer. Ta er från myllrande miljonstäder till ekovandringar i rengskogar på olika höjder, ta ett helande bad i svaveltermer, besök Sydamerikas centrum för friluftsaktiviteter, beundra slätterna med tågresa bland vulkaner...

Fasta avgångar

Pris från 58 900 SEK

Prisförslag

Skräddarsydda resor

Sydamerika har så oändligt mycket att erbjuda, och det är inte möjligt att uppleva allt på en gång - avstånden är för stora för det. Men en sak är säker - det måste upplevas!

Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra med lite inspiration när ni ska planera resan. Detta är endast exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med hotell, resorter, turoperatörer m.m. över hela Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica. Vi kan erbjuda allt från enkel standard till bästa lyx. Ni avgör vad som passar bäst, vi hjälper er med olika alternativ.

Resor med svensk reseledare

Nu kan drömmen om att resa till sydamerika gå i uppfyllelse! Vi arrangerar en fantastisk resa från norr mot syd med skandinavisk reseledare och besöker Peru, Ecuador, Bolivia och Costa Rica. Ni bor på 4-stjärniga hotell under hela resan och alla frukostar och middagar är inkluderat i priset. En upplevelse för livet!

Backpackers

Att backpacka har blivit ett populärt sätt att resa, särskilt bland unga människor. Varför ordnar allting själv, när vi kan hjälpa dig.

Resor i Sydamerika

U Utforska Sydamerika mångfald av kultur och natur med en resa som tar er över vulkaner och hav, genom regnskogar i molnen och koloniala städer med kullerstensgator. Sydamerika erbjuder något för alla. Man kan ha en avslappnande solsemester på paradisstränder eller i helande svaveltermer vid vattenfall. Man kan lockas av den levande historien som sträcker sig tillbaka till Inkatiden, med hantverk och traditioner som är för evigt närvarande och delas mellan generationer av urbefolkningar.

Våra resor i Sydamerika ger dig en möjlighet att uppleva det bästa av kontinents underbara natur och fantastiska kultur givetvis i sällskap av en skandinavisk reseledare. Om du önskar att förlänga resan med en tidigare avgång, eller en senare hemresa, kan detta ordnas. Det är också möjlighet for att uppgradera hotell mot en tilläggsavgift, om detta önskas. Kontakta oss för mer information och priser.

"Utmana oss, det finns en anledning till att våra kunder väljer oss!"


Mest besökta platser i Sydamerika

Angel_Falls_Venezuela
Baños Ecuador
Barichara_Colombia
Canopy_Walk_The_Amazon_Peru
Cusco_Peru
Easter_Island_Chile
Galapagos_Islands_Ecuador
Geysers_el_Tatio_Chile
Hand_of_the_Desert_Atacama_Chile
Iguazu_Falls_bordering_Argentina_and_Brazil
La_Paz_Bolivia
Machu_Picchu_Peru
Mount_Fitz_Roy_Argentina
Peru-Lake-Titicaca
Raquira_Colombia
Rio_de_Janeiro_Brazil
Salar-de-Uyuni-Bolivia
Santuario_Nacional_de_Las_Lajas
The_River_of_Five_Colours_Colombia
Torres_del_Paine_Chile
World’s_Most_Dangerous_Road_Bolivia


Sydamerika Andernas toppar, Amazonas regnskog, Patagonien glaciärer, Inka ruiner, koloniala städer, vita sandstränder och svindlande nattliv: Alla dessa underverk i Sydamerika har lagt grunden för ett otroligt äventyr.

Välkommen till Sierra Tours

S Sierra Tours är en svenskägd resebyrå med säte i Sverige och Peru och med många års erfarenhet av turistnäringen i Latinamerika med speciell inriktning på Peru, Ecuador, Bolivia, Brasilien, Argentina, Chile och Costa Rica resor. Vår idé är att kombinera högsta kvalité med låga priser detta för att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest prisvärda resor i Latinamerika. Vi kan hjälpa er med privat-, affärs-, grupp- eller konferensresor, allt efter era speciella önskemål. Eftersom vi är specialister på att skräddarsy resor ser vi till att din drömresa blir verklighet.

"Utmana oss, det finns en anledning till att våra kunder väljer oss!"