Sweden: +46 (0) 73 348 53 63
E-mail: info@sierratours.se

Sierra Tours

Sverige - Danmark - Norge - Finland - Island

SIERRA TOURS LATINAMERICA

Välkommen till Sierra Tours

Sierra Tours har många års erfarenhet av turistindustrin i Sydamerika, med särskild inriktning på Peru, Ecuador, Bolivia och Brasilien. Vår idé är att kombinera högsta kvalitet med låga priser för att kunna erbjuda våra kunder den mest prisvärda resan i Sydamerika. Vi är ett sammansvetsat team som trivs tillsammans och med vårt arbete att ge dig som kund bästa tänkbara service genom en nära personlig kontakt.

Landet och folket känner vi mycket väl och vi följer de dagliga händelserna på nära håll. Vi finns alltid på plats för att bistå med all hjälp som kan tänkas behövas under din resa.

Alla våra medarbetare har mer än 10 års erfarenhet. De är alltid uppdaterade på vad som händer i landet och har daglig kontakt med orter och sevärdheter. Vår idé är att kombinera högsta kvalité med fördelaktiga priser. Detta för att kunna erbjuda dig marknadens mest prisvärda resor till Peru och Latinamerika. Vi erbjuder förmånliga priser utan att ge avkall på kvalité. På Sierra Tours eftersträvar vi alltid våra högt ställda krav på kvalité och service.

Våra resor leds av svenska reseledare, gäller gruppresor, och vi strävar efter att ge en personlig upplevelse och ett reseminne för livet! I så hög grad som möjligt gynnar vi ortens lokala näringsidkare som får kontant betalning. Vi har personliga kontakter med alla hotell, bussägare, chaufförer och guider som vi anlitar under resan. Vårt nära samarbete under många år skapar det förtroende som är nödvändigt för en lyckad resa. Förutom att ordna egna resor anlitas vi också på konsultbasis för resor i Sydamerika.

Vi brinner för att göra din resa till ett oförglömligt minne och vår personal kommer alltid att finnas på plats i Peru och i Latinamerika för att ge dig service dygnet runt under resan.

Sierra Tours Skandinavien
Sierra Tours Latin America


H Hållbar Turism Det är mycket viktigt för oss att våra aktiviteter inte har en negativ inverkan på den lokala miljön och människorna. Tvärtom, vi vill att vår verksamhet ska ha en positiv inverkan i Peru och Latinamerika och för dess innevånare. Därför har vi tagit fram en Hållbar Turism Policy som vi följer, bland annat så arbetar vi med en del projekt och vi försöker alltid köpa våra produkter och tjänster lokalt.

Vi kan Latinamerika

Varför välja oss?

Anledning till att vi kan Peru och Ecuador är för att vi har bott och upplevt kulturen tillsammans med dem som bor där. "Vi finns på plats" med detta menar vi att vi bor och har ett kontor i Cusco Peru Sydamerika som leds av en skandinavisk kontorsansvarig och kan därför hjälpa dig med allt tänkbara. Därför kan vi med stolthet säga att vi kan ge dig ditt livs upplevelse i dessa länder. Jag, Randolph Sierra, har själv bott i både Peru och Ecuador och har arbetat i många år inom turistnäringen. Alla våra säljare och övriga anställda inom Sierra Tours vet allt man behöver veta om turism och rådande förhållanden i Peru och Latinamerika.

Våra resor anordnas av experter som har arbetat i Sydamerika i mer än 10 år. I dag är vi ett större team av engagerade medarbetare som brinner för konceptet och målsättningen; att ge dig som kund en fantastisk reseupplevelse som du aldrig glömmer.

Vi som hjälper dig pratar flytande svenska, engelska samt spanska och du kan därför känna dig trygg med Sierra Tours. Vår erfarenhet och kunskap talar för sig själv, därför kan du alltid lita på att vi som researrangör kommer att sammanställa en resa som uppfyller alla dina förväntningar.

Våra reseledare

Vi vill främja kunskap och upptäckarglädje. Därför har vi svenska specialister som färdledare på många av våra resor. Sierra Tours har alltid lokala guider på våra resor, mycket kunniga infödda guider som blir en naturlig länk till lokalbefolkningen, kultur och natur.

Noga utvalda resmål

Vi vill att våra resor ska ge det där lilla extra. Därför har vi varit noga med detaljerna och planerat resan med stor omsorg. Allt för att du ska komma så nära djur, natur och kultur som det bara är möjligt.

Flexibelt resande

Vi hjälper dig att hitta den resa du vill ha. Med oss kan du resa i en skandinavisk grupp med svensk färdledare. Om ni är en egen grupp kan vi skräddarsy en resa efter era önskemål om avresedatum. Då kan ni också skapa era egna kombinationer av till exempel äventyrssafari, sol och bad. Alla våra resor sker i små grupper.

Lokala projekt

Våra resor skapar engagemang för alla de miljöer vi besöker. Då känns det också naturligt för oss att bidra till lokal projekt som bland annat stödjer skolor för föräldralösa barn i Sydamerika.

Betyg från våra gäster

Reseledare
Resmål
Flexibelt Resande
Lokala projekt

Vi på Sierra Tours

V Vi är en svensk resebyrå med säte i Sverige som via konsultuppdrag förmedlar resor till Sydamerika. Vi säljer paket- och skräddarsydda resor till kunder i Sverige och övriga länder i Skandinavien men även till andra delar i världen. Vår höga kvalité och låga priser gör att vi kan erbjuda de bästa paketresorna som marknaden kan erbjuda.

De flesta av våra gäster har fått oss rekommenderade av nöjda vänner och familjemedlemmar. Det är ju den bästa reklam man kan få. Vi tror att den viktigaste anledningen till vår framgång är vår målsättning om att ge en större upplevelse än du förväntar dig.

Vi förlitar oss på att våra kunder berättar om sin resa för sina vänner och bekanta. Det är därför otroligt viktigt för oss att du är nöjd när du återvänder hem.Randolph Sierra

Manager
Randolph Sierra är uppvuxen i Lima-Callao Peru, men har även bott i Quito samt i Guayaquil Ecuador. 1992 flyttade Randolph till Sverige med sina föräldrar och fem yngre syskon. Har studerat företagsekonomi och marknadsföring.
Huber Huillca Diaz

Huber Huillca Diaz

Guide/Reseledare Peru
Huber föddes i en liten by i den Heliga Dalen (Valle Sagrado) kallad Yucay, där växte Huber upp. Huber flyttade till Cusco och studera turism. Efter sin examen började han att arbeta som guide sedan 2005 fram till idag. "Mina specialitet är att guida i region Cusco, vandra upp i bergen samt den botaniska delen av användning av medicin växter samt historia"
Diego Nuñez Guide/Reseledare Argentina / Chile

Diego Nuñez

Guide/Reseledare Argentina
Diego Núñez är en argentinsk medborgare som bor i Buenos Aires. Diego har jobbat som guide i provinsen sedan 2005. Han har goda kunskaper i engelska, italienska och svenska, Diego gillar även att dela med sig av det genuina Argentina under sina entusiastiska guidningar. Han är noga med att ge en grundlig översikt av historian såväl som aktuella ämnen i vardagens Buenos Aires.
Annika Haraldsson Guide/Reseledare Brasil

Annika Haraldsson

Guide/Reseledare Brasil
Annika Haraldsson är vår medarbetare och guide i Brasilien. Hon är en passionerad Brasilienfantast och har bott 12 år i landet, som hon har stor erfarenhet av. Sedan 2007 bor Annika i Ubatuba och arbetar med turism. Hon guidar på svenska, engelska, spanska och portugisiska. Annikas resor har fokus på natur, kultur och historia och hon tycker det är viktigt att besökare får träffa och knyta kontakter med lokalbefolkningen.